Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Perfect Fit - The Rook Plug

0 beoordelingen

€ 44,90
Op voorraad

De Rook is de nieuwste versie van de best verkochte Tunnel Plug, Het heeft een langer en dunner ontwerp dat een bolling die versmalt tot de basis waardoot het makkelijk is in te brengen. Naast het feit dat het een standaard butt plug is kunt u de tunnel opening gebruiken die helemaal door de plug gaat. Voor diversiteit breng wat glijmiddel in , vingers, en watersporten te gebruiken. De transparante versie heeft een extra voordeel hiermee ben je in staat om iemand daadwerkelijk van binnen te zien..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Rook is de nieuwste versie van de best verkochte Tunnel Plug, Het heeft een langer en dunner ontwerp dat een bolling die versmalt tot de basis waardoot het makkelijk is in te brengen. Naast het feit dat het een standaard butt plug is kunt u de tunnel opening gebruiken die helemaal door de plug gaat. Voor diversiteit breng wat glijmiddel in , vingers, en watersporten te gebruiken. De transparante versie heeft een extra voordeel hiermee ben je in staat om iemand daadwerkelijk van binnen te zien. 

Gemaakt van PF Blend - een melange van siliconen en TPR ontwikkeld om een superieure stretch, comfort en duurzaamheid. De binnenomtrek 57 mm - 86 mm en de buitenste omtrek 195 mm. Het is verkrijgbaar in transparant en zwart. De Rook is veilig te gebruiken met waterbasis glijmiddelen. Dit product is niet te gebruiken met latex producten. Grondig wassen met milde zeep en water. Afzonderlijk op te slaan.

Perfect Fit producten die worden verkocht, zijn uitsluitend bestemd voor volwassene en te gebruiken als speeltjes voor plezier. Ze zijn niet bedoeld voor medisch gebruik en zijn niet klinisch getest. Geen medische claims worden gegarandeerd of gesuggereerd door het gebruik van deze producten.

Gerelateerde producten