Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NS Novelties - Starlight G Booty Boppers Buttplug 10 cm

0 beoordelingen

€ 22,90
Op voorraad

De Starlight G Booty Boppers Buttplug 10 cm van NS Novelties is een speelse buttplug met een leuk glitter uiterlijk. De buttplug heeft een spits uiteinde dat het inbrengen van de buttplug extra gemakkelijk maakt. Met de ronde greep neem je de buttplug ook op comfortabele en veilige wijze weer uit. Deze buttplug is met zijn redelijk kleine maat een geschikt anaal speeltje voor beginners en gevorderden. Daarnaast is de Starlight G Booty Boppers Buttplug 10 cm een unisex buttplug. Dit betekend dat ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Starlight G Booty Boppers Buttplug 10 cm van NS Novelties is een speelse buttplug met een leuk glitter uiterlijk. De buttplug heeft een spits uiteinde dat het inbrengen van de buttplug extra gemakkelijk maakt. Met de ronde greep neem je de buttplug ook op comfortabele en veilige wijze weer uit. 

Deze buttplug is met zijn redelijk kleine maat een geschikt anaal speeltje voor beginners en gevorderden. Daarnaast is de Starlight G Booty Boppers Buttplug 10 cm een unisex buttplug. Dit betekend dat hij de man voorziet van een prettige prostaat massage en de dame een extra sensatie bezorgd tijdens bijvoorbeeld vaginale penetratie.

De buttplug is geproduceerd van TPE en is daarom flexibel, zacht voor de huid, bodysafe en volledig waterproof. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPE
Lengte: 10 cm
Inbrengbare Lengte: 8 cm
Diameter: 4.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten