Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NS Novelties - Renegade Peek-A-Boo Butt Plug

0 beoordelingen

€ 27,90
Op voorraad

De Renegade Peek-A-Boo Butt Plug van NS Novelties is een hele ondeugende buttplug voor hem en haar. De Renegade Peek-A-Boo Butt Plug laat je letterlijk naar binnen kijken. Dit betekend dat de buttplug hol is en een open einde heeft. De Renegade Peek-A-Boo Butt Plug is geproduceerd van silicone en voelt daarom heerlijk zacht aan op de huid, is waterproof en natuurlijk bodysafe. Dit is niet alleen prettig tijdens het gebruik,  maar maakt het ook extra comfortabel om hem in te brengen. Voor extra p..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Renegade Peek-A-Boo Butt Plug van NS Novelties is een hele ondeugende buttplug voor hem en haar. De Renegade Peek-A-Boo Butt Plug laat je letterlijk naar binnen kijken. Dit betekend dat de buttplug hol is en een open einde heeft. De Renegade Peek-A-Boo Butt Plug is geproduceerd van silicone en voelt daarom heerlijk zacht aan op de huid, is waterproof en natuurlijk bodysafe. Dit is niet alleen prettig tijdens het gebruik,  maar maakt het ook extra comfortabel om hem in te brengen. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel. Na gebruik maak je je speeltje gemakkelijk schoon met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten