Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NS Noveltie - Kristal Glazen Grote Buttplug 10 cm

0 beoordelingen

€ 27,90
Op voorraad

De Kristal Glazen Buttplug 10 cm van NS Novelties is een 100% hand geblazen buttplug geproduceerd van premium Borosilicate Glas. Dit is glas van de beste kwaliteit, met een prachtige helderheid en langdurige levensloop. De Glazen Buttplug heeft een lengte van 6 centimeter en heeft een vlak einde waardoor de buttplug netjes tussen de billen blijft zitten en daarom veilig is om langdurig te dragen.Glas heeft het bijzondere karakter dat het warmte en kou vasthoudt. Het is daarom leuk om de buttplug..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Kristal Glazen Buttplug 10 cm van NS Novelties is een 100% hand geblazen buttplug geproduceerd van premium Borosilicate Glas. Dit is glas van de beste kwaliteit, met een prachtige helderheid en langdurige levensloop. De Glazen Buttplug heeft een lengte van 6 centimeter en heeft een vlak einde waardoor de buttplug netjes tussen de billen blijft zitten en daarom veilig is om langdurig te dragen.

Glas heeft het bijzondere karakter dat het warmte en kou vasthoudt. Het is daarom leuk om de buttplug vooraf te verwarmen of licht af te koelen om zo een extra sensatie aan uw anale spel toe te voegen. De kop van de buttplug is rond, maar heeft een licht toelopende top en is zo gemakkelijk in te brengen. Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken

Materiaal: Glas
Lengte: 10 cm
Diameter: 4 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten