Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fun Factory - Bootie Butt Plug Set

0 beoordelingen

€ 59,90
Op voorraad

De Bootie Butt Plug Set van Fun Factory is een complete anale seksspeeltjes kit welke geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde anale seks liefhebbers. De set bestaat uit drie butt plugs welke elk een verschillende lengte en diameter hebben variërend van Bootie Small, Bootie Medium tot Bootie Large . Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook zeer geschikt om je anale grenzen te verleggen. Je kunt ze voor jezelf houden, maar je kunt met de Bootie Butt Plug Set uiteraard ook met..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Bootie Butt Plug Set van Fun Factory is een complete anale seksspeeltjes kit welke geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde anale seks liefhebbers. De set bestaat uit drie butt plugs welke elk een verschillende lengte en diameter hebben variërend van Bootie Small, Bootie Medium tot Bootie Large . Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar ook zeer geschikt om je anale grenzen te verleggen. Je kunt ze voor jezelf houden, maar je kunt met de Bootie Butt Plug Set uiteraard ook met je partner delen.

De Bootie Butt Plug Set is geproduceerd van medicinale siliconen, waardoor de buttplug een fijne flexibiliteit heeft in zowel de kop, hals en het anker. Zo voelt de Bootie Butt Plug niet alleen comfortabel zacht aan op de huid, maar is hij ook geheel bodysafe en waterproof. Dankzij het anker blijft de Bootie eenvoudig en prettig tussen de billen zitten, zonder te verplaatsen. De wat toelopende kop zorgt ervoor dat de Bootie eenvoudig in te brengen is. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Afmeting:
- Bootie Small: Lengte: 7.6 cm, Diameter: 1.6 tot 2.7 cm
- Bootie Medium: Lengte: 9.3 m, Diameter: 1.7 tot 3.5 cm
- Bootie Large: Lengte: 11.1 cm, Diameter 1.9 tot 4.05 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten