Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Fetish Fantasy Extreme - Opblaasbare Butt Plug

0 beoordelingen

€ 49,90
Op voorraad

Rek je kont tot extremis met de Inflatable Sphincter Stretcher! Deze hardcore pump-up butt plug van vinyl blaast zichzelf makkelijk op door in de ball pump te knijpen, zodat je anus gevuld wordt met 100% stimulatie. Plaats de scherp toelopende butt plug zonder lucht in je anus en pomp hem vervolgens op voor een gevuld gevoel zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Zet dan de vibrerende functie aan om je kont nog meer te plezieren. Om de druk te verzachten kun je op de quick-release knop drukken ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Rek je kont tot extremis met de Inflatable Sphincter Stretcher! Deze hardcore pump-up butt plug van vinyl blaast zichzelf makkelijk op door in de ball pump te knijpen, zodat je anus gevuld wordt met 100% stimulatie. Plaats de scherp toelopende butt plug zonder lucht in je anus en pomp hem vervolgens op voor een gevuld gevoel zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Zet dan de vibrerende functie aan om je kont nog meer te plezieren.

Om de druk te verzachten kun je op de quick-release knop drukken zodat de butt plug snel weer leegloopt. Gebruik genoeg glijmiddel voor een extra nat en extra wild avontuur!

Breedte: 3,8 cm
Lengte: 10 cm

 

 

Gerelateerde producten