Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Tripple Ripple Butt Plug 12 cm

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

De Triple Ripple Butt Plug 12 cm van Doc Johnson is een anaal seksspeeltje dat zeer geschikt is voor beginnende anale liefhebbers, maar ook zeker een plezier voor gevorderde anaal liefhebbers. Deze buttplug heeft een prettige inbrengbare lengte van 10 centimeter. De triple-bubble vorm geeft je een extra uitdaging en stimulatie tijdens het inbrengen en uitnemen van de buttplug waardoor je het gevoel van anale beads zult ervaren. De Triple Ripple Butt Plug 12 cm heeft een vlakke basis, zodat de bu..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Triple Ripple Butt Plug 12 cm van Doc Johnson is een anaal seksspeeltje dat zeer geschikt is voor beginnende anale liefhebbers, maar ook zeker een plezier voor gevorderde anaal liefhebbers. Deze buttplug heeft een prettige inbrengbare lengte van 10 centimeter. De triple-bubble vorm geeft je een extra uitdaging en stimulatie tijdens het inbrengen en uitnemen van de buttplug waardoor je het gevoel van anale beads zult ervaren. 

De Triple Ripple Butt Plug 12 cm heeft een vlakke basis, zodat de buttplug veilig en stevig op zijn plek blijft zitten. En natuurlijk is deze basis ook handig met het uitnemen van de buttplug. De Triple Ripple is geproduceerd van bodysafe PVC en heeft een coating van antibacteriële Sil-A-Gel. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Inbrengbare Lengte: 12 cm
Totale Lengte: 15 cm
Unisex: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten