Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Titanmen The Open Up Buttplug

0 beoordelingen

€ 14,90
Op voorraad

Met de Titanmen The Open Up Buttplug van Doc Johnson ontdek je jouw anale grenzen. Deze flexibele maar toch stevige anale plug met open tunnel geeft je de sensatie zoals een reguliere buttplug doet, maar geeft je toegang zoals geen andere buttplug dat kan. Met de open tunnel heb je toegang om extra glijmiddel aan te brengen, een vibrator te gebruiken of zelfs je vingers te gebruiken. De Titanmen The Open Up Buttplug heeft een unieke diamanten vorm basis, welke flexibel is en zo ontworpen is dat ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Titanmen The Open Up Buttplug van Doc Johnson ontdek je jouw anale grenzen. Deze flexibele maar toch stevige anale plug met open tunnel geeft je de sensatie zoals een reguliere buttplug doet, maar geeft je toegang zoals geen andere buttplug dat kan. Met de open tunnel heb je toegang om extra glijmiddel aan te brengen, een vibrator te gebruiken of zelfs je vingers te gebruiken. 

De Titanmen The Open Up Buttplug heeft een unieke diamanten vorm basis, welke flexibel is en zo ontworpen is dat de open up buttplug netjes tussen de billen blijft zitten. Ook wanneer je hem voor een langere periode wilt dragen. Voor extra plezier en comfort raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op water basis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Lengte: 12 cm
Inbrengbare Lengte: 11 cm
Diameter: 4 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten