Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Titanmen Rumpy Unisex Buttplug

0 beoordelingen

€ 22,90
Op voorraad

De Titanmen Rumpy Unisex Buttplug van Doc Johnson is een stijlvol anaal seksspeeltje waarmee zowel mannen als vrouwen plezier zullen beleven. Deze buttplug heeft een stevige diamanten vorm basis, met een slanke hals welke opgevolgd wordt door een ronde bulb welke uitloopt op een ronde kop met het uiterlijk van een eikel. De Titanmen Rumpy Unisex Buttplug voorziet hem van een heerlijke prostaat stimulatie, waarbij deze buttplug haar een vullend gevoel geeft tijdens bijvoorbeeld vaginale penetrati..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Titanmen Rumpy Unisex Buttplug van Doc Johnson is een stijlvol anaal seksspeeltje waarmee zowel mannen als vrouwen plezier zullen beleven. Deze buttplug heeft een stevige diamanten vorm basis, met een slanke hals welke opgevolgd wordt door een ronde bulb welke uitloopt op een ronde kop met het uiterlijk van een eikel. De Titanmen Rumpy Unisex Buttplug voorziet hem van een heerlijke prostaat stimulatie, waarbij deze buttplug haar een vullend gevoel geeft tijdens bijvoorbeeld vaginale penetratie.

De Titanmen Rumpy Unisex Buttplug is slank, heeft een matte afwerking is flexibel en toch ook stevig. Dit zorgt ervoor dat de Titanmen Rumpy Unisex Buttplug een ideaal anaal seksspeeltje is voor zowel gevorderde als beginnende anale seksspeeltjes liefhebbers. 

De unieke diamanten vorm voet is flexibel en zorgt ervoor dat je de buttplug naar wens zo lang als je wilt veilig kunt dragen, maar de buttplug is hierdoor ook eenvoudig weer uit te nemen. De buttplug is eenvoudig in te brengen in combinatie met wat glijmiddel op waterbasis waarbij de ronde bulb je net wat extra anale stimulatie geeft bij het inbrengen en uitnemen, maar je kunt de buttplug uiteraard tijdens het gebruik bewegen om zo je optimale climax te bereiken.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je seksspeeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Totale Lengte: 18.5 cm
Schacht Lengte: 15 cm
Diameter Buitenzijde: 5.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten