Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Platina Premium De Push Buttplug

0 beoordelingen

€ 32,90
Op voorraad

De Platina Premium De Push Buttplug van Doc Johnson is een perfect seksspeeltje voor anale liefhebbers, zowel man als vrouw. De Push Buttplug heeft een driedubbel ribbel design welke perfect is om je gevoelige plekjes met precisie te raken. De Platina Premium De Push Buttplug is flexibel, maar ook stevig. Deze buttplug is geproduceerd van hoogwaardige siliconen, voelt daarom zacht aan op de huid, is bodysafe en uiteraard waterproof. De basis van de Platina Premium De Push Buttplug is breed waard..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Platina Premium De Push Buttplug van Doc Johnson is een perfect seksspeeltje voor anale liefhebbers, zowel man als vrouw. De Push Buttplug heeft een driedubbel ribbel design welke perfect is om je gevoelige plekjes met precisie te raken. De Platina Premium De Push Buttplug is flexibel, maar ook stevig. Deze buttplug is geproduceerd van hoogwaardige siliconen, voelt daarom zacht aan op de huid, is bodysafe en uiteraard waterproof. 

De basis van de Platina Premium De Push Buttplug is breed waardoor hij goed blijft zitten, in welke positie je je ook bevind. Daarnaast is het een handig handvat om de buttplug na gebruik  eenvoudig en comfortabel uit te nemen. Voor extra plezier en comfort raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 12 cm
Schacht Lengte: 11 cm
Diameter: 3.5 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten