Customer Support Support Chat: Offline

Doc Johnson - American Pop Mode Anal Plug 4 Inch

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

De American Pop Mode Anale Plug 4 Inch van Doc Johnson is een anaal seksspeeltje voor hem en haar. De anale plug geeft haar een gevuld gevoel waardoor de vagina extra gevoelig wordt en strakker met als gevolg een heerlijke G-Spot stimulatie. Hij kan de plug dragen ter stimulatie van de prostaat waardoor het orgasme nog intenser zal zijn. De American Pop Mode Anale Plug 4 Inch heeft een totale lengte van 10 centimeter en is in te brengen tot een lengte van 8.9 centimeter. De plug heeft een smalle..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De American Pop Mode Anale Plug 4 Inch van Doc Johnson is een anaal seksspeeltje voor hem en haar. De anale plug geeft haar een gevuld gevoel waardoor de vagina extra gevoelig wordt en strakker met als gevolg een heerlijke G-Spot stimulatie. Hij kan de plug dragen ter stimulatie van de prostaat waardoor het orgasme nog intenser zal zijn. De American Pop Mode Anale Plug 4 Inch heeft een totale lengte van 10 centimeter en is in te brengen tot een lengte van 8.9 centimeter. De plug heeft een smalle ronde kop met een smallere hals. Hierdoor is de plug eenvoudig en comfortabel in te brengen. Gevolgd door een verdikking voor extra stimulatie of uitdaging is de onderzijde voorzien van een anker. Dit maakt het dragen van de plug veilig en zorgt ervoor dat je deze ook weer comfortabel uit kan nemen.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het speeltje met een toy cleaner.


Kenmerken
Materiaal: Silicone
Totale Lengte: 10 cm
Inbrengbare Lengte: 8.9 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten