0

Check onze Sale!

  • Anal Fantasy - Perfect Plug Zwart Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Perfect Plug Zwart Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Perfect Plug Zwart Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Perfect Plug Zwart

  • € 22,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis
Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Perfect Plug precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen.  

De truc is om het rustig aan te doen! Anale penetratie voordat je goed opgewonden bent kan onaangenaam zijn, dus gun jezelf de tijd om te ontspannen, om van de ervaring te genieten. Masseren met de vingers is een goede manier om de anus te ontspannen, dus gebruik de meegeleverde vinger hoesjes en anale desensibilisatie crème om het gebied te masseren. De anus en de endeldarm beschikken niet over een automatisch bevochtigings-systeem zoals de vagina, dus gebruik het meegeleverde Moist® glijmiddel om wrijving te verminderen en plezier te vergroten. 

De Perfect Plug heeft een taps toelopende top voor makkelijke toegang, een kop die extra sensatie biedt, en een smalle hals die het mogelijk maakt voor uw spieren om de Plug volledig te omsluiten en vast te houden. Het ergonomische ontwerp van de basis zorgt ervoor dat de Plug niet te ver naar binnen kan gaan, terwijl hij nog steeds goed en comfortabel past.

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 9 cm
Breedte: 3.5 cm

Merk:
Bediening
Diameter 3.0 - 4.0 cm
Functie Unisex
Kleur Zwart
Lengte Kleiner dan 10 cm
Materiaal Silicone
Power

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Perfect Plug precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen.   D..

€ 22,90