Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Mega Silicone Buttplug

0 beoordelingen

€ 64,90
Op voorraad

De Mega Silicone Buttplug van Anal Fantasy is een buttplug voor de gevorderde anale seksspeeltjes liefhebber. Met een zeer brede basis is de Mega Silicone Buttplug zeer veilig in gebruik en daarnaast ook gemakkelijk uit te nemen. Zijn gespitste kop maakt het op zijn beurt weer gemakkelijk om de buttplug, eventueel met wat waterbasis glijmiddel, in te brengen. Wanneer de Mega Silicone Buttplug eenmaal binnen is geeft hij een zeer vullende ervaring. De body is stevig en geproduceerd van hoogwaardi..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Mega Silicone Buttplug van Anal Fantasy is een buttplug voor de gevorderde anale seksspeeltjes liefhebber. Met een zeer brede basis is de Mega Silicone Buttplug zeer veilig in gebruik en daarnaast ook gemakkelijk uit te nemen. Zijn gespitste kop maakt het op zijn beurt weer gemakkelijk om de buttplug, eventueel met wat waterbasis glijmiddel, in te brengen. Wanneer de Mega Silicone Buttplug eenmaal binnen is geeft hij een zeer vullende ervaring. De body is stevig en geproduceerd van hoogwaardige silicone. Hierdoor is de buttplug niet alleen waterproof en bodysafe, maar voelt hij ook comfortabel zacht aan op de huid.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 9 cm
Diameter: 4 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Unisex: Ja

Gerelateerde producten