• Anal Fantasy - P-Spot Ribbed Anale Vibrator Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - P-Spot Ribbed Anale Vibrator Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - P-Spot Ribbed Anale Vibrator Anale Speeltjes

Anal Fantasy - P-Spot Ribbed Anale Vibrator

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Ribbed P-Spot Vibe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

De geribbelde P -Spot Vibe is voorzien van een taps toelopende top voor een makkelijke toegang en een fluisterstille motor die ongelooflijke vibraties levert direct op de meest gevoelige plek. Druk op de knop aan de basis om de Vibe aan en uit te zetten. Probeer de Ribbed P-Spot Vibe tijdens andere seksuele stimulatie en je climax zal harder dan ooit tevoren zijn!  

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 10 cm
Breedte: 2.5 cm   

Batterijen inclusief

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Ribbed P-Spot Vibe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! ..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 19,90