Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - EZ Clean Enema Anale Douche

0 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

Als je nog weinig ervaring hebt is de EZ-Clean Enema precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! Schoonmaken is nog nooit zo leuk geweest met de EZ-Clean Enema! Ontworpen om plezierig en praktisch te zijn, dit water systeem is comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De squeeze bol is zacht en buigzaam, en de applicator gemakkelijk in de bovenkant van de lamp te schroeven. De slanke vorm van de applicator maakt het veilig en comfortabel voor de eerst..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog weinig ervaring hebt is de EZ-Clean Enema precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

Schoonmaken is nog nooit zo leuk geweest met de EZ-Clean Enema! Ontworpen om plezierig en praktisch te zijn, dit water systeem is comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De squeeze bol is zacht en buigzaam, en de applicator gemakkelijk in de bovenkant van de lamp te schroeven. De slanke vorm van de applicator maakt het veilig en comfortabel voor de eerste keer. Vul de bol eenvoudig met water, knijp dan om het water eruit te laten.  Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen gemak in comfort en opruimen achteraf. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anal desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.

Inbrengbare Lengte: 7.5 cm
Breedte: 1.2 c

Gerelateerde producten