Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NS Novelties - Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

De Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm van NS Novelties is een ondeugend anaal speeltje. De flexibele Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm zijn geproduceerd van hoogwaardige silicone en zijn daarom bodysafe en waterproof. Het zijdezachte silicone zorgt er overigens ook voor dat de beads comfortabel zacht zijn en daarom prettig aanvoelen bij het inbrengen en uitnemen.De beads hebben een uitdagende vorm met een ring aan het uiteinde waarmee je de beads gemakkelijk uit kunt nemen. Daarmee is d..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm van NS Novelties is een ondeugend anaal speeltje. De flexibele Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm zijn geproduceerd van hoogwaardige silicone en zijn daarom bodysafe en waterproof. Het zijdezachte silicone zorgt er overigens ook voor dat de beads comfortabel zacht zijn en daarom prettig aanvoelen bij het inbrengen en uitnemen.

De beads hebben een uitdagende vorm met een ring aan het uiteinde waarmee je de beads gemakkelijk uit kunt nemen. Daarmee is de Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig in gebruik. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 16.5 cm
Inbrengbare Lengte: 12.5 cm
Diameter: 3 cm
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Unisex: Ja
Flexibel: Ja

Gerelateerde producten