• Anal Fantasy - First Time Fun Anale Beads Anale Speeltjes

Anal Fantasy - First Time Fun Anale Beads

  • € 17,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog onervaren bent, zijn de First-Time Fun Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen.

De First-Time Fun Beads hebben een top van slechts 0,65 cm voor makkelijke toegang en daarna breiden ze geleidelijk uit naar 2,5 cm. De flexibele as buigt met de contouren van uw lichaam mee om precies de juiste plekken te raken, terwijl het stevige handvat veilig en eenvoudig te bewegen is. Geniet van de spannende sensaties van anale stimulatie door telkens een kraal in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt, en trek vervolgens zachtjes aan het handvat om elke kraal vrij te maken voor nog meer stimulatie. Wie weet leidt het wel tot de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.

Lengte : 21 cm
Breedte: 2.5 cm 

Laatst Bekeken

Als je nog onervaren bent, zijn de First-Time Fun Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen. De F..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 17,90