Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - First Time Fun Anale Beads

0 beoordelingen

€ 17,90
Op voorraad

Als je nog onervaren bent, zijn de First-Time Fun Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen. De First-Time Fun Beads hebben een top van slechts 0,65 cm voor makkelijke toegang en daarna breiden ze geleidelijk uit naar 2,5 cm. De flexibele as buigt met de contouren van uw lichaam mee om precies de juiste plekken te raken, terwijl het stevige handvat veilig en eenvoudig te bewegen is. Geniet van de spannende sensaties van anale stimulatie door t..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog onervaren bent, zijn de First-Time Fun Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen.

De First-Time Fun Beads hebben een top van slechts 0,65 cm voor makkelijke toegang en daarna breiden ze geleidelijk uit naar 2,5 cm. De flexibele as buigt met de contouren van uw lichaam mee om precies de juiste plekken te raken, terwijl het stevige handvat veilig en eenvoudig te bewegen is. Geniet van de spannende sensaties van anale stimulatie door telkens een kraal in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt, en trek vervolgens zachtjes aan het handvat om elke kraal vrij te maken voor nog meer stimulatie. Wie weet leidt het wel tot de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.

Lengte : 21 cm
Breedte: 2.5 cm 

Gerelateerde producten