Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Elite Vibro Anale Ballen

1 beoordelingen

€ 27,90
Op voorraad

Als je nog onervaren bent, zijn de Elite Vibro Balls precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  De Elite Vibro Balls zijn gecoat met ons exclusieve siliconen materiaal voor optimale hygiëne, en voorzien van een stevig koord voor een veilig en eenvoudig gebruik. De slanke gewogen ballen zijn self-pleasuring en trillen bij elke beweging van je lichaam. Zelfs de geringste beweging levert prachtig fluisterstille vibraties op die nooit batterijen nodig ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog onervaren bent, zijn de Elite Vibro Balls precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

De Elite Vibro Balls zijn gecoat met ons exclusieve siliconen materiaal voor optimale hygiëne, en voorzien van een stevig koord voor een veilig en eenvoudig gebruik. De slanke gewogen ballen zijn self-pleasuring en trillen bij elke beweging van je lichaam. Zelfs de geringste beweging levert prachtig fluisterstille vibraties op die nooit batterijen nodig zullen hebben om te worden geactiveerd! 

Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een balletje in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt, voordat je zachtjes aan het koord kan trekken om elk balletje vrij te maken voor nog meer stimulatie! Probeer de Elite Vibro Balls voor de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 13.25 cm
Breedte: 3.75 cm 

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten