0
  • Anal Fantasy - Elite Vibro Anale Ballen Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Elite Vibro Anale Ballen Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Elite Vibro Anale Ballen Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Elite Vibro Anale Ballen

  • € 27,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,95

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,95

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog onervaren bent, zijn de Elite Vibro Balls precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

De Elite Vibro Balls zijn gecoat met ons exclusieve siliconen materiaal voor optimale hygiëne, en voorzien van een stevig koord voor een veilig en eenvoudig gebruik. De slanke gewogen ballen zijn self-pleasuring en trillen bij elke beweging van je lichaam. Zelfs de geringste beweging levert prachtig fluisterstille vibraties op die nooit batterijen nodig zullen hebben om te worden geactiveerd! 

Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een balletje in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt, voordat je zachtjes aan het koord kan trekken om elk balletje vrij te maken voor nog meer stimulatie! Probeer de Elite Vibro Balls voor de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.    

Inbrengbare lengte: 13.25 cm
Breedte: 3.75 cm 

Beoordelingen

Laatst Bekeken

Als je nog onervaren bent, zijn de Elite Vibro Balls precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  D..

€ 27,90