0
  • Anal Fantasy - Captain's Hook Anale Beads Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Captain's Hook Anale Beads Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Captain's Hook Anale Beads Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Captain's Hook Anale Beads

  • € 32,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt is de Captain’s Hook precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

The Captain's Hook heeft een tip van iets minder dan 2 cm voor makkelijke toegang die daarna geleidelijk uitbreid tot iets meer dan 3 cm. De flexibele as buigt met de contouren van uw lichaam mee om precies de juiste plek raken, terwijl het stevige haakvormige handvat zorgt voor een veilige en eenvoudige bediening. Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een kraal in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt voordat je zachtjes aan het handvat kunt trekken om elke kraal vrij te maken voor nog meer stimulatie. Probeer de Captain Hook voor de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad! 

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.  

Inbrengbare Lengte : 13.25 cm
Breedte: 3.25 cm 

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt is de Captain’s Hook precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! The Cap..

€ 32,90