Gratis Satisfyer t.w.v. € 40 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Oops! Tijdelijk uitverkocht: Bezorgd binnen 1-2 weken

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog onervaren bent, is de Beginner’s Bead Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

Begin met de kleinste set kralen, die een top van slechts 1,25 cm heeft en daarna geleidelijk uitbreidt naar 2 cm. Eenmaal gewend aan het formaat, kun je gaan experimenteren met de kralen van de grootste set. Set nr. 1 en Set nr. 2 zijn voorzien van een flexibele as die met de contouren van uw lichaam meebewegen om precies de juiste plek te raken, terwijl de stevige snoeren van nr. 1 en nr. 3 veilig en eenvoudig te gebruiken zijn. Zorg ervoor dat je de laatste kraal van Set nr. 2 niet inbrengt, je zult het nodig hebben om het item weer te verwijderen!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner. 

Nr 1 :
Inbrengbare Lengte : 12.75 cm
Diameter : 2 cm

Nr. 2 :
Inbrengbare Lengte : 24.75 cm
Diameter : 2.5 cm 

Nr. 3 :
Diameter : 2 cm

Laatst Bekeken

Als je nog onervaren bent, is de Beginner’s Bead Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  B..

€ 19,90