0
  • Anal Fantasy - Beaded Luv Probe Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Beaded Luv Probe Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Beaded Luv Probe Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Beaded Luv Probe

  • € 24,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog onervaren bent, is de Als je nog onervaren bent, is de Beaded Luv Probe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

De Beaded Luv Probe heeft een taps toelopende punt van iets minder dan 2.5 cm voor makkelijke toegang  en daarna geleidelijk uit te breiden naar 3.75 cm. De flexibele as buigt mee met de contouren van uw lichaam om precies de juiste plek raken, terwijl de stevige hart-vormige handgreep aan de basis een veilige en eenvoudige bediening biedt. Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een kraal in te brengen, plaats er zoveel als je comfortabel vindt om vervolgens zachtjes aan het handvat te trekken om elke kraal vrij te maken voor nog meer stimulatie. Probeer de Beaded Luv Probe voor de meest explosieve climax die je ooit hebt gehad! 

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.  

Inbrengbare Lengte : 11.5 cm
Breedte: 3.75 cm

Laatst Bekeken

Als je nog onervaren bent, is de Als je nog onervaren bent, is de Beaded Luv Probe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie..

€ 24,90