Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Anale Beginners Fantasy Kit

1 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

Als je nog weinig ervaring hebt is de Beginner’s Fantasy Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! De Beginner 's Fantasy Kit heeft vijf unieke stukken perfect voor uw eerste anale ontmoeting. Probeer de kralen voor geleidelijke anale stimulatie, de Classix Prostaat Stimulator om precies de juiste plek raken, of de Suction Cup Plug voor genot tegen de muur! Probeer de unieke stukken tijdens andere seksuele stimulatie en je zult harder dan ooit ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je nog weinig ervaring hebt is de Beginner’s Fantasy Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

De Beginner 's Fantasy Kit heeft vijf unieke stukken perfect voor uw eerste anale ontmoeting. Probeer de kralen voor geleidelijke anale stimulatie, de Classix Prostaat Stimulator om precies de juiste plek raken, of de Suction Cup Plug voor genot tegen de muur! Probeer de unieke stukken tijdens andere seksuele stimulatie en je zult harder dan ooit tevoren klaarkomen! Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.  

Classix Prostate Stimulator
Implanteerbare Lengte : 11,5 cm
Breedte : 3,75 cm

Beads
Breedte: 2 cm

Beaded Probe
Inbrengbare Lengte: 28 cm
Breedte : 2,5 cm

Finger Sleeve
Lengte : 7,5 cm
Breedte : 2,5 cm

Plug
Inbrengbare Lengte : 9,5 cm
Breedte : 2,5 cm

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten