Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Viamax - Water Glide 70 ml

0 beoordelingen

€ 16,90
Op voorraad

De Water Glide van Viamax voorziet u van een compleet natuurlijke en gladde ervaring dankzij het effectieve Aloe Vera. Water Glide is niet slechts een glijmiddel, maar zorgt ervoor dat uw eigen smering gestimuleerd wordt. Water Glide van Viamax is geschikt voor alle leeftijden (18+) en iedereen die op zoek is naar wat meer gladheid en vochtigheid op een natuurlijkere manier. Water Glide is vrij van glycerine en bevat organische Aloe Vera. Kenmerken Werkzame stof: Aloe Vera Vrij van: Glyceri..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Viamax - Warm Cream 50 ml

€ 29,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Water Glide van Viamax voorziet u van een compleet natuurlijke en gladde ervaring dankzij het effectieve Aloe Vera. Water Glide is niet slechts een glijmiddel, maar zorgt ervoor dat uw eigen smering gestimuleerd wordt. Water Glide van Viamax is geschikt voor alle leeftijden (18+) en iedereen die op zoek is naar wat meer gladheid en vochtigheid op een natuurlijkere manier. Water Glide is vrij van glycerine en bevat organische Aloe Vera.

Kenmerken
Werkzame stof: Aloe Vera
Vrij van: Glycerine
Organisch: Ja
Bodysafe: Ja
Inhoud: 70 ml

Let op: In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Het product kan voor elk individu een andere uitkomst hebben. Heeft u gezondheidsproblemen? Raadpleeg dan vooraf altijd uw arts.

Gerelateerde producten