Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml Accessoires

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

  • € 9,90
Hot Stuff's Keuze
  • Veilig voor lichaam en speeltjes
  • Heeft geen smaak, geur of kleur
  • Is dermatologisch getest
  • Ook te gebruiken als massage olie
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Waterbasis Glijmiddel van Hot Stuff is een door ons zelf ontworpen glijmiddel om u en uw speeltjes van langdurig plezier te voorzien. Het gebruik van glijmiddel is aan te raden wanneer u wat vaginale droogte ervaart, bij anaal plezier en bij solo of gezamenlijk plezier en/of wanneer u gebruik maakt van een seksspeeltje.

Hot Stuff raadt u ten alle tijden aan om gebruik te maken van glijmiddel op waterbasis wanneer u deze gebruikt in combinatie met een seksspeeltje. Dit omdat veel seksspeeltjes een silicone body hebben waardoor ze extra veilig en comfortabel zijn, maar wanneer u silicone glijmiddel op een silicone speeltje gebruikt zult u al snel merken dat de huid van uw speeltje (door de reactie van silicone op silicone) gaat verpulveren. Er is overigens geen sprake van schade voor u, maar om de levensduur van uw speeltje zo lang mogelijk te maken is het verstandig om daarom altijd gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis.

Hot Stuff Waterbasis Glijmiddel is te gebruiken met alle speeltjes en condooms, is geurloos, smaakloos, kleurloos, vetvrij en dermatologisch getest. U brengt eenvoudig de gewenste hoeveelheid aan op het door u gewenste oppervlak en uw plezier kan beginnen. De Hot Stuff Waterbasis Glijmiddel is ook geschikt om te gebruiken als massage olie en is extra dik waardoor het zich goed hecht aan speeltjes en zijn u en/of uw partner verzekerd van ultiem genot.

Kenmerken
Inhoud: 150ml
Basis: Water
Bodysafe: Ja
Geur: Nee
Kleur: Nee
Smaak: Nee
Vetvrij: Ja

Beoordelingen

Laatst Bekeken

Hot Stuff - Waterbasis Glijm..
Hot Stuff's Keuze

De Waterbasis Glijmiddel van Hot Stuff is een door ons zelf ontworpen glijmiddel om u en uw speeltjes van langdurig plezier te voorzien. Het gebruik v..

€ 9,90