Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Erolution - Glijmiddel Wet LB

0 beoordelingen

€ 11,90
Op voorraad

Glijmiddel op waterbasis welke extra vochtig maakt. Exclusief ontwikkeld voor gebruik met de masturbators van Erolution. Het gebruik van Erolution maturbators in combinatie met een hoogwaardig glijmiddel is essentieel. Wet LB geeft een extra dimensie aan glijmiddel door een nog langduriger nat effect, welke de masturbator nog zachter en gladder laat aanvoelen voor een langere tijd. Dankzij het design met pomp is het glijmiddel gemakkelijk te doseren wat het product erg duurzaam maakt. Teve..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Erolution - Glijmiddel Cold LB

€ 11,90

BestellenToegevoegd
Erolution - Glijmiddel Hot LB

€ 11,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Glijmiddel op waterbasis welke extra vochtig maakt. Exclusief ontwikkeld voor gebruik met de masturbators van Erolution.

Het gebruik van Erolution maturbators in combinatie met een hoogwaardig glijmiddel is essentieel. Wet LB geeft een extra dimensie aan glijmiddel door een nog langduriger nat effect, welke de masturbator nog zachter en gladder laat aanvoelen voor een langere tijd.

Dankzij het design met pomp is het glijmiddel gemakkelijk te doseren wat het product erg duurzaam maakt. Tevens is het gebruik van een pompje zeer hygiënisch. Doordat er bij het pompen geen lucht in het flesje komt, is de inhoud ook nog eens extra lang houdbaar.

Dit product kan zoals vanzelfsprekend ook met een partner gebruikt worden, deze is namelijk veilig in combinatie met condooms. 

Transparant, geurloos en vlekvrij. Gemaakt van medische kwaliteit ingrediënten.

50 ml

Erolution: innovation in male masturbation.

Gerelateerde producten